Supervisie en Opleiding

Supervisie

Irma Röder voldoet aan de eisen van supervisor, in het kader van een opleiding tot GZ-psycholoog of  Kinder-en Jeugdpsycholoog, of t.b.v. inschrijving in het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Zij is erkend supervisor van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (www.crkbo.nl).   

Kosten:
€ 120,00 (individueel, 60 minuten)
€ 120,00 p.p. (groepssupervisie 2 personen, 90 minuten)
€ 100,00 p.p. (groepssupervisie 3 personen, 120 minuten)

€ 80,00 p.p. (groepssupervisie 4 personen, 120 minuten)

Aanmelden kan telefonisch (06-88819006) of via e-mail (irma.roder@euronet.nl)

Opleiding

Sinds september 2019 biedt de praktijk van Irma Röder de mogelijkheid voor een opleidingsplek voor een GZ-psycholoog, voor één dag per week, in samenwerking met WZH (Woonzorgcentra Haaglanden). Sollicitaties lopen via WZH.

Irma Röder begeleidt stagiaires Master Gezinspedagogiek van de Universiteit Leiden, voor 2-3 dagen per week. Als stagiaire observeer je tijdens intakes en gezinstherapie, maakt verslagen van deze gesprekken en denkt mee in het opstellen van een behandelplan. In voorkomende gevallen kun je onder supervisie een behandeling van een kind of jongere zelfstandig uitvoeren. Je maakt deel uit van een team van GZ-psychologen, systeemtherapeuten en orthopedagogen, die allen werkzaam zijn in het gezondheidscentrum. 

Sollicitaties, voorzien van een motivatiebrief en C.V. kun je richten aan Irma Röder per post: Dieperpoellaan 28G, 2334 CN Leiden.